Pagina's

maandag 6 februari 2012

Spring kaart gepubliceerd in Creatief met Kaarten!


Annette mocht weer een artikel schrijven voor de Creatief met Kaarten Lente 2012, en heeft mij gevraagd of ik een echte voorjaarskaart wilde ontwerpen. Uiteraard! Dit is de Spring kaart geworden:
Wow! Wat is het toch kicken om je werk gepubliceerd te zien!
En het leuke is: dit patroon kun je, totdat de volgende Creatief met Kaarten in de winkel ligt, gratis aanvragen! Je ontvangt dan het door mij ontworpen patroon in SVG/Scal formaat (om uit te snijden met je Cricut), en in PDF formaat voor de vouwlijnen en om het patroon met de hand uit te snijden.
In de Creatief met Kaarten Lente 2012 vind je de werkbeschrijving voor deze kaart.
Omdat het blad in verschillende landen uitkomt en in vier talen vertaald wordt (!) moest de kaart in het Engels. Heb je de kaart liever met het Nederlandse “Lente” dan kun je deze nu tegen een kleine vergoeding (€ 1,00) bestellen in de Cards etc. Shop.
Deze "Lente" kaart is inclusief het patroon van de bloemen. Hieronder zie je een paar mooie voorbeelden gemaakt door de Designers.
Sandra
Christa
Madeliefjuh
Annette
Marion
Anita I.
Nog meer voorbeelden zien? Kijk dan gauw in de shop!

Ook in het artikel staat een hele leuke fiets-kaart, ontworpen door Annette met haar  Gypsy en Cricut ontworpen.
Annette
En om dit artikel in het zonnetje te zetten, leek het ons leuk om de challenge te houden met de fietskaart. Kijk gauw op ons Duo Challenge blog!